Roses Alt Empordà

miércoles, 5 de marzo de 2014

Gastronomia

La gastronomia de Roses , a cavall entre tradició i creativitat , està basada eminentment en el peix fresc . Com a port natural , Roses té una important flota pesquera que diàriament proveeix la vila de peix fresc i marisc . Tant la sortida com l'arribada de les embarcacions és tot un espectacle . El plat tradicional i més representatiu és el Suquet de Peix de Roses , que podeu provar durant tot l'any a diferents restaurants de la vila.

La cuina de Roses ha aconseguit fama internacional gràcies a les genials creacions de Ferran Adrià , xef del restaurant El Bulli , considerat durant anys el millor restaurant del món , actualment en procés de reconversió.

Tant la cuina tradicional com la prestigiosa gastronomia moderna estan dominades pel caràcter mediterrani d'aquest territori : peix fresc , oli d'oliva , excel · lents productes de l'hort , mel , anxoves i carn d'excel · lent qualitat . Aquests productes configuren una dieta variada , sana i deliciosa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario